Εύκολες Επιστροφές

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο;

Η πολιτική μας διαρκεί 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Έχετε υποχρέωση να φροντίζετε τα προϊόντα ενώ βρίσκονται στην κατοχή σας αυτό το διάστημα και πρέπει να τα επιστρέψετε στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. 

Για να δείτε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις κάντε κλίκ ΕΔΩ

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, παρακαλώ στείλτε μας email στο support@theloggos.com και εντός 24ωρου θα σας απαντήσει κάποιος από την ομάδα μας για να σας καθοδηγήσει!

 

Έλαβα ένα κατεστραμμένο αντικείμενο. Τι μπορώ να κάνω?

Στείλτε μας email στη διεύθυνση support@theloggos.com που θα περιέχει μια φωτογραφία με το κατεστραμμένο προϊόν. Μετά από αυτό η ομάδα μας θα σας ενημερώσει για το επόμενο βήμα και τι μπορείτε να κάνετε.Επιστροφές χρημάτων (εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις)

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.
Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.

 

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων (εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Χρειάζεται συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων.
Εάν τα έχετε κάνει αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@theloggos.com.

 

Εκπτωτικά προϊόντα (εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις)

Επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων μόνο για προϊόντα κανονικής τιμής, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για τα εκπτωτικά προϊόντα εκτός των Hoodie Blankets.

 

Μπορώ να αλλάξω ένα αντικείμενο; (εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις)

Στείλτε μας ένα email στο support@theloggos.com και η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Χρόνος επιστροφής & Κόστος αποστολής

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής του αντικειμένου εκτός από τα Hoodie Blankets όπου η επιστροφή γίνεται δωρεάν.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν σε εμάς μπορεί να διαφέρει.

*ΤΑ TIPS ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ