ΝΕΑ HOODIE BLANKETS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ | STAY TUNED

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Παρόλο που η ζωή μπορεί να είναι ένα τρενάκι από σκαμπανεβάσματα, νίκες και ήττες, πρέπει να πούμε ότι κάθε μέρα που αντιμετωπίζουμε, ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι, υπάρχει πάντα κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.

Είναι σαν ένα ντόμινο της θετικότητας όταν πρόκειται για ευγνωμοσύνη. Αφού προσδιορίσετε ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να είστε ευγνώμονες, θα εισέλθετε σε μια ροή ευγνωμοσύνης και θα ανακαλύψετε ότι όλο και περισσότερα πράγματα αρχίζουν να τρέχουν στο μυαλό σας με θετικό τρόπο.

Η ευγνωμοσύνη είναι μια συνήθεια που αναπτύσσεται και τα αποτελέσματα μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας. Είναι προφανές ότι η ευγνωμοσύνη έχει θετική επίδραση πάνω μας, μέσα και έξω, και μπορεί να αλλάξει την οπτική μας για τη ζωή προς το καλύτερο, και όπως θα δούμε σε λίγο, μια πρακτική ευγνωμοσύνης μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη βελτίωση της προπόνησή μας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ;

Η ευγνωμοσύνη ορίζεται ως η έκφραση ευχαριστιών και εκτίμησης για όσα έχουμε στη ζωή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι η σκόπιμη πράξη της συνειδητοποίησης των ανθρώπων, των καταστάσεων και των περιουσιακών στοιχείων που έχουμε στη ζωή μας

Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως "είμαι τόσο ευγνώμων για την υγεία μου και που ξυπνάω κάθε μέρα" έως κάτι πιο προσωπικό όπως "Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθα ξανά σε επαφή με έναν παλιό φίλο σήμερα».

Η εστίαση στα καλά στη ζωή μας και το να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση και την ευτυχία μας από τη ζωή. Όσο περισσότερο εκφράζουμε ευγνωμοσύνη, τόσο περισσότερη αξία βλέπουμε στα πράγματα γύρω μας και τόσο πιο εύκολα βλέπουμε πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει όταν πρόκειται για την προπόνηση, καθώς μεγάλο μέρος της επιτυχίας της απόδοσής μας εξαρτάται από τη νοοτροπία μας.

 

Να έχεις στο μυαλό σου πάντα..

1) Η ευγνωμοσύνη αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση

2) Η ευγνωμοσύνη βελτιώνει τα συναισθήματα της ευτυχίας

3) Η ευγνωμοσύνη βοηθά στην επίτευξη του στόχου

4) Η ευγνωμοσύνη βελτιώνει τη διαχείριση του άγχους

5) Η ευγνωμοσύνη προάγει τη σωματική υγεία και βελτιώνει την απόδοση